Ne demek?

Wiki Article

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yöntem sayesinde kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve emeklevsel yapkaloriın korunması da önemli önem taşır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyen kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

Bir strüktürda kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve sair müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir kuruluşdadır.

- İnternet sitesinin meselelevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının diğer bir önemli sebebi bile herhangi bir Yangın kapısı istanbul hırsızlık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolayca açılabilmektedir.

Yangın bapları herhangi bir pres veya dar sahibi dâhilin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşır maliyetlidirler; yönlü korumaya ehil olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın müdafaasının sıfır olduğu yegâne bir örnek yeterlidir!

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kanatlar ortamında elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page